#designportfolio

37,748 posts

cmf details

Sunshine!!! The Inside cover of the A3 landscape portfolio for Sophie Tunstall. Just out there and saying Hello!⁠ Beautiful, Love it!⁠ ⁠ #portfoliobook #photographyportfolio #designportfolio #commercialphotographer #professionalphotographer #professionalphotography #printportfolio #prophotographer #fashionphotography #portfolio #prophotographer #fashionphotograpy

A3 landscape, hidden screw post portfolio book in pearl and yellow buckram with a yellow foiled personalisation stamp on the front. Yeah!! a bit of sunshine!⁠ TBH we're playing catch up here. Some of what we are/will be posting over the next few weeks was made and photos taken a while back, it's just that we now have the time to get the photos of camera's and processed. On the plus side we get to remember all one again some of the things we made!⁠ ⁠ #portfoliobook #photographyportfolio #designportfolio #commercialphotographer #professionalphotographer #professionalphotography #printportfolio #prophotographer #fashionphotography #portfolio #prophotographer #fashionphotograpy

Werbung / Part 2 - Auf meinem Profil findet ihr seit Kurzem einen Einblick in Grafikdesignarbeiten, die ich im vergangenen Jahr für das Schweizer Unternehmen UC&C Projects übernommen habe. Von der Entwicklung eines neuen Logos, über diverse Grafiken für Präsentationszwecke, Dokumente für die Geschäftsausstattung, bis hin zur Entwicklung eines einheitlichen Corporate Designs. Das Unternehmen beschäftigt sich zum Beispiel mit der Beratung von Firmen, zur Optimierung interner Unternehmens- und Kommunikationsstrukturen und bietet entsprechende Softwarelösungen. . #Portfolio #Designportfolio #Grafikdesign #Illustration #Corporatedesign #Designkonzeption #Logoentwicklung #Präsentationsgrafiken #Infografiken #Schaubilder #Icongestaltung #Geschäftsausstattung #Onlinegrafiken #Präsentationsgrafiken #Kundenprojekte #Designjobs #Freiberufler #Freelanceillustrator #Freelancergermany #MeauDesign #Grafikdesign & #Illustration #HomeOffice #remotework #remotejobs #Schweiz #Geschäftspartner #Zusammenarbeit #KreisGütersloh

status: STUCK IN REFRESH MODE 🔄 Staying home practicing social distancing in the same environment, doing the same things got alot of people feeling like they are constantly clicking an internal refresh button waiting for something new to happen 🙇🏾‍♀️ . But when I watch the news I feel incredibly fortunate and blessed to have the privilege to be able to protect myself in the comfort of my home whereas thousands of people are dedicating their time and efforts to saving humanity. 🙏 So even though the above illustrated is a what a lot of ‘privileged’ people are feeling- none of the efforts of healthcare, transport/ grocery/ food industry/ government workers go unrecognised 🤗 . . #socialconnection #digitalart #mentalhealth #illustration #fashionillustrator #photoshop #digitalillustration #digitalillustrator #design #artist #designportfolio #stayathome #artist # #neonart #technoart #stayhomestaysafe #socfeature #girlpower #feminineartist #creativeblock #dubaiartist #popfashion #socialdistancing #designbyshirls

As interior designers we continue to assist our clients in capturing the significance of their homes, it's a space to keep their loved ones safe, and hide away from the world, a space to express themselves. Their homes are a safe haven a space they can continue to dream of a better tomorrow and we are alway greatful to be a part of this amazing experience. #interiordesignerslife #loungedesign #designinterior #luxuryinterior #minimalist #designers #details #loungedecor #loungeinspo #creativephotography #designporn #designportfolio #interiorinspirations #lifestyleguide #interiorstylingideas #interior4all #photography #homedecor #lovelyinterior #beautifulhome #archdaily #homedesign

• App icon design • ⠀⠀ ⠀⠀ A revamped experience required a fresh icon. Here is the redesigned app icon for SSMS Official app.⠀⠀ ⠀⠀ SSMS Official is a food service application used by the students of BITS-Pilani, Pilani campus.⠀⠀ ⠀⠀ Follow @the.cosmicdesigner for design inspiration.⠀ ⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #foodieapp #foodapp #appicon #orange #designportfolio #logodesigner #adobexd #uidesign #uiinspiration #instafoodapp #userinterfacedesign #userexperiencedesign #mobileapplication #studentlife #uidesign #uxdesign #dribbble #behance

Hai, halo... Gimana kabarnya yang sudah berhari-hari #dirumahaja? Karyawan dan pekerja yang harus #bekerjadarirumah, lancarkah pekerjaannya? Pelajar dan mahasiswa yang harus #belajardarirumah, lancarkah belajarnya? Atau malah jadi bingung karena banyaknya tugas dan kerjaan yg menumpuk dan harus disetorkan segera? --- Tumpukan tugas2 itu JANGAN SAMPAI BIKIN STRES ya sayang... Kalau pikiran stres, daya tahan tubuh bakal ikut melemah, malah jadi rawan terkena penyakit apapun, gak cuma virus Corona aja lho yg bisa menyerangmu... Duh, jangan sampai deh 😢. --- Gimana kalau kami bantu ringankan tugasmu? Mau gak? 😉. --- Kami siap melayani kebutuhan untuk tugas akademis atau perkantoran : desain Powerpoint, jasa ketik Word, editing / lay-out ketikan Word, koreksi ejaan dan tanda baca segala jenis karya tulis (paper / makalah / skripsi / tesis / laporan / novel / buku / dll), dan jasa terjemahan bahasa Inggris-Indonesia atau Indonesia-Inggris. --- Cocok banget deh buat kamu-kamu yang lagi diserbu tumpukan tugas selama #stayathome #workfromhome #schoolfromhome dalam rangka #lawancorona #lawancovid19 gini. --- Informasi lebih lanjut, hubungi kami WA : 0897-8610-123 Line : rumahzuhara Mau konsultasi atau ngobrol-ngobrol dulu juga boleh, gratis kok konsultasinya 🤗. ---- #zuharaproject #portofolio #designportfolio #desainposter #desainCV #desainlogo #jasadesain #bukumenu #katalogproduk #katalog #katalogolshop #jasadesainmurah #desainlogomurah #desainkartunama #desainvoucher #stikerlabel #jasatulis #jasaketik #desainpresentasi #desainpowerpoint #desainppt . --- --- ⛔ DISCLAIMER : kami hanya MEMBANTU meringankan tugasmu, tidak menerima request pembuatan tugas dari nol. Kamu bisa lebih dulu buat tugasnya dengan tulis tangan atau rekaman audio sebelumnya, dan kami yang lanjutkan sisanya 📝.

Hai, halo... Gimana kabarnya yang sudah berhari-hari #dirumahaja? Karyawan dan pekerja yang harus #bekerjadarirumah, lancarkah pekerjaannya? Pelajar dan mahasiswa yang harus #belajardarirumah, lancarkah belajarnya? Atau malah jadi bingung karena banyaknya tugas dan kerjaan yg menumpuk dan harus disetorkan segera? --- Tumpukan tugas2 itu JANGAN SAMPAI BIKIN STRES ya sayang... Kalau pikiran stres, daya tahan tubuh bakal ikut melemah, malah jadi rawan terkena penyakit apapun, gak cuma virus Corona aja lho yg bisa menyerangmu... Duh, jangan sampai deh 😢. --- Gimana kalau kami bantu ringankan tugasmu? Mau gak? 😉. --- Kami siap melayani kebutuhan untuk tugas akademis atau perkantoran : desain Powerpoint, jasa ketik Word, editing / lay-out ketikan Word, koreksi ejaan dan tanda baca segala jenis karya tulis (paper / makalah / skripsi / tesis / laporan / novel / buku / dll), dan jasa terjemahan bahasa Inggris-Indonesia atau Indonesia-Inggris. --- Cocok banget deh buat kamu-kamu yang lagi diserbu tumpukan tugas selama #stayathome #workfromhome #schoolfromhome dalam rangka #lawancorona #lawancovid19 gini. --- Informasi lebih lanjut, hubungi kami WA : 0897-8610-123 Line : rumahzuhara Mau konsultasi atau ngobrol-ngobrol dulu juga boleh, gratis kok konsultasinya 🤗. ---- #zuharaproject #portofolio #designportfolio #desainposter #desainCV #desainlogo #jasadesain #bukumenu #katalogproduk #katalog #katalogolshop #jasadesainmurah #desainlogomurah #desainkartunama #desainvoucher #stikerlabel #jasatulis #jasaketik #desainpresentasi #desainpowerpoint #desainppt . --- --- ⛔ DISCLAIMER : kami hanya MEMBANTU meringankan tugasmu, tidak menerima request pembuatan tugas dari nol. Kamu bisa lebih dulu buat tugasnya dengan tulis tangan atau rekaman audio sebelumnya, dan kami yang lanjutkan sisanya 📝.

Hai, halo... Gimana kabarnya yang sudah berhari-hari #dirumahaja? Karyawan dan pekerja yang harus #bekerjadarirumah, lancarkah pekerjaannya? Pelajar dan mahasiswa yang harus #belajardarirumah, lancarkah belajarnya? Atau malah jadi bingung karena banyaknya tugas dan kerjaan yg menumpuk dan harus disetorkan segera? --- Tumpukan tugas2 itu JANGAN SAMPAI BIKIN STRES ya sayang... Kalau pikiran stres, daya tahan tubuh bakal ikut melemah, malah jadi rawan terkena penyakit apapun, gak cuma virus Corona aja lho yg bisa menyerangmu... Duh, jangan sampai deh 😢. --- Gimana kalau kami bantu ringankan tugasmu? Mau gak? 😉. --- Kami siap melayani kebutuhan untuk tugas akademis atau perkantoran : desain Powerpoint, jasa ketik Word, editing / lay-out ketikan Word, koreksi ejaan dan tanda baca segala jenis karya tulis (paper / makalah / skripsi / tesis / laporan / novel / buku / dll), dan jasa terjemahan bahasa Inggris-Indonesia atau Indonesia-Inggris. --- Cocok banget deh buat kamu-kamu yang lagi diserbu tumpukan tugas selama #stayathome #workfromhome #schoolfromhome dalam rangka #lawancorona #lawancovid19 gini. --- Informasi lebih lanjut, hubungi kami WA : 0897-8610-123 Line : rumahzuhara Mau konsultasi atau ngobrol-ngobrol dulu juga boleh, gratis kok konsultasinya 🤗. ---- #zuharaproject #portofolio #designportfolio #desainposter #desainCV #desainlogo #jasadesain #bukumenu #katalogproduk #katalog #katalogolshop #jasadesainmurah #desainlogomurah #desainkartunama #desainvoucher #stikerlabel #jasatulis #jasaketik #desainpresentasi #desainpowerpoint #desainppt . --- --- ⛔ DISCLAIMER : kami hanya MEMBANTU meringankan tugasmu, tidak menerima request pembuatan tugas dari nol. Kamu bisa lebih dulu buat tugasnya dengan tulis tangan atau rekaman audio sebelumnya, dan kami yang lanjutkan sisanya 📝.

Second pet portrait done!!! One more beautiful golden to go, I loved working with the curls on this boy hunters chest. Do you have a favorite dog breed?

6th Studio Project Location: Grogol Petamburan ... It was too late, but at this time that I began to understand how the principle of a design concept works. What's more this is a matter of analysis, synthesis and response to problems in a wider area (Super Block) . . . *Note: Intinya di semester ini baru sadar betul bahwa konsep menjadi suatu hal yang sangat penting. ... #architecture #archistudent #architecturestudent #studioproject #superblock #sketchup #sketchupmodel #architexture #architect #archistudentportfolio #portfolio #designportfolio #mall #TOD #transitorienteddevelopment #arsitek #arsitektur #artworkmargin #calonarsitek

I have some great news on this Friday evening. I just found out that I won my first @hermescreativeawards for a enterprise desktop application that’s used for auditing and to capture metrics. This is the second design award I’ve won where I’m recognized in the user experience category, where I break down my process of how I use “design thinking” to solve a business technology problem and for improving poor user experience. If you want to see the design project and the research behind it, click the link 👆in my bio to learn more. #hermescreativeawards #designer #uxdesigner #designawards #designrecognition #creativeawards #desktopapplication #windowsforms #netframework #uidesign #designportfolio #showyourwork

Necesitamos ser valientes para crecer, traspasar obstáculos y llegar a ser quien queramos ser ♥️ • • • We need to be brave to grow, overcome obstacles and become who we want to be ♥️ • • • • • • • #vivirparacrear #lavidasediseña #creatividad #create #design #diseñoindustrial #industrialdesign #innovacion #innovation #designportfolio #design #designlife #motivationquotes #bebrave #cali #colombia

Me encantan los patterns!!! 🤩⁠ ⁠ ¿Qué opinan de esta creación? Manita arriba si le gusta 👍🏻⁠ ⁠

Later, es la plataforma de marketing visual número 1 para empresas en Instagram. * NUEVO * Programe publicaciones de Instagram que se publiquen automáticamente en Instagram, ¡no se requieren notificaciones! Por qué te encantará más tarde: • Administra múltiples cuentas de Instagram en un solo lugar • Programe publicaciones de fotos, carrusel o videos en Instagram • Planifica tu feed de Instagram con arrastrar y soltar • Publique sus publicaciones directamente en Instagram sin notificaciones push • Cargue fotos y videos desde su computadora o teléfono • Soporte para múltiples usuarios. • Etiquete usuarios y ubicaciones en sus publicaciones programadas de Instagram Más tarde para iOS • Cargue, programe y planifique sus publicaciones de Instagram incluyendo videos y fotos con anticipación desde su teléfono • Las publicaciones se envían a su teléfono en el momento adecuado para publicar en Instagram Publicación automática en Instagram • Los perfiles comerciales de Instagram pueden programar publicaciones directamente en Instagram, no se requieren notificaciones Múltiples cuentas de Instagram • Programe y administre contenido para múltiples cuentas de Instagram Múltiples miembros del equipo • ¡Invita a todo tu equipo! • Agregue usuarios a su cuenta para colaborar en la carga y programación de contenido. Administrar múltiples dispositivos móviles • Dedique una o varias personas por cuenta de Instagram para la aprobación final